marousinews.gr
ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣΜΑΡΟΥΣΙ

Μαρούσι: Άγρια επίθεση σε τρία άτομα έξω από γυμνάσιο – Τους έστειλαν στο νοσοκομείο

Κοινοποίηση

Άγρια επίθεση δέχθηκαν τρία άτομα, μεταξύ των οποίων και μια ανήλικη κοπέλα, έξω από γυμνάσιο στο Μαρούσι, με αποτέλεσμα να μεταφερθούν στο νοσοκομείο για να τους προσφερθούν οι πρώτες βοήθειες.

Ειδικότερα, σύμφωνα με τις αστυνομικές αναφορές, άγρια επίθεση, με άγνωστα μέχρι στιγμής κίνητρα, έλαβε χώρα σε βάρος τριών ατόμων, έξω από το 8ο γυμνάσιο επί της οδού Νίκης στο Μαρούσι.

Συγκεκριμένα, γύρω στις 19:45 το απόγευμα της Τετάρτης (19/10), επτά άτομα προσέγγισαν έναν 19χρονο, μια 17χρονη και μια ακόμη κοπέλα, που βρίσκονταν έξω από το σχολείο. Αρχικά και χωρίς εμφανή αφορμή, τους απείλησαν ενώ στη συνέχεια, ξεκίνησαν να τους χτυπούν.

Μάλιστα, ένας από τους δράστες με χρήση αντικειμένου χτύπησε στο κεφάλι τον 19χρονο και την 17χρονη σε αγκώνα και πόδι. Τα θύματα της επίθεσης μεταφέρθηκαν με ίδια μέσα στο νοσοκομείο Ιπποκράτειο που τους παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες.

Την προανάκριση της υπόθεσης έχει αναλάβει το τμήμα ασφαλείας Αμαρουσίου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ

Μαρουσιώτικος Κύκλος Διαλόγου: Ημερίδα για την εξωτερική πολιτική, την Πέμπτη 22 Φεβρουαρίου στο Δημαρχείο Αμαρουσίου

Μαρούσι: Ο Αλέξης Κούγιας αναλαμβάνει την 17χρονη που σκότωσε την 22χρονη φίλη της

Με εκπαιδευτικό και κοινωνικό πρόσημο η συγκομιδή των ελιών απότο πάρκο Κυπρίων Αγωνιστών στο Μαρούσι από το Δήμο Αμαρουσίου